Brezplačna spletna delavnica - »Naredite svoj promocijski ali predstavitveni video hitro, enostavno in z brezplačnimi orodji«

Brezplačna spletna delavnica - »Naredite svoj promocijski ali predstavitveni video hitro, enostavno in z brezplačnimi orodji«

03. 02. 2021

na spletu preko videokonferenčne platforme ZOOM

Datum: 3. februar 2021, od 17.00 do 19.15 ure

Razvojna agencija Sora d.o.o. vas v okviru projekta SPOT svetovanje Gorenjska vabi na brezplačno spletno delavnico z naslovom: »Naredite svoj promocijski ali predstavitveni video hitro, enostavno in z brezplačnimi orodji«, ki bo potekala 3. februarja 2021, od 17.00 do 19.15 ure na spletu preko videokonferenčne platforme ZOOM. Nekaj dni pred delavnico boste na mail prejeli navodila in povezavo za prijavo na delavnico.

Vsebina:

  • Priprava: tehnična in vsebinska
  • Posnetek: kako, s čim
  • Urejanje videa: enostavna montaža, dodajanje glasbe in grafike
  • Kje lahko potem uporabimo ta video - nalaganje na Youtube, Facebook, LinkedIn, v IG Stories in podobno

Predstavljena orodja: telefon za snemanje videa, Canva in Lumen5

Predavateljica: ga. Biserka Kišič iz podjetja KISIK Komunikacije, Biserka Kišič s.p. vam prinaša svoja znanja in izkušnje 20 - letnega dela na različnih področjih marketinga in odnosov z javnostmi. V zadnjih letih se posveča predvsem izobraževanju in prenašanju praktičnih znanj s področja marketinga in digitalnega marketinga na podjetja. Izvedla je že več kot 100 delavnic s preko 1000 zadovoljnih slušateljev.

Delavnica je namenjena mikro, malim in srednje velikim podjetjem ter potencialnim podjetnikom.

Udeležba je brezplačna.

Prijave: Vašo prijavo pričakujejo najkasneje do četrtka, 28. januarja 2021 oz. do zasedbe prostih mest preko e-prijavnic:

Število mest je omejeno.

Dodatne informacije: Dodatne informacije so vam na voljo na telefonski številki: (04) 50 60 220 (Jana Šifrar) ali na e-naslovu: jana.sifrar@ra-sora.si.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.



Nazaj