Brezplačna spletna delavnica - »Kako podati povratno informacijo (kritiko) na pozitiven način ter tako spodbuditi motivacijo in pozitiven odziv sogovornika)«

Brezplačna spletna delavnica - »Kako podati povratno informacijo (kritiko) na pozitiven način ter tako spodbuditi motivacijo in pozitiven odziv sogovornika)«

27. 01. 2021

na spletu preko videokonferenčne platforme ZOOM

Datum: 27. januar 2021, od 17.00 do 19.15 ure

Razvojna agencija Sora d.o.o. vas v okviru projekta SPOT svetovanje Gorenjska vabi na brezplačno spletno delavnico z naslovom: »Kako podati povratno informacijo (kritiko) na pozitiven način ter tako spodbuditi motivacijo in pozitiven odziv sogovornika)«, ki bo potekala 27. januarja 2021, od 17.00 do 19.15 ure na spletu preko videokonferenčne platforme ZOOM. Nekaj dni pred delavnico boste na mail prejeli navodila in povezavo za prijavo na delavnico.

Vsebina:

Se vam kdaj zgodi, da pri nekom opazite priložnosti za izboljšave in mu z dobrimi nameni poveste, kaj bi lahko spremenil, on pa se na to odzove negativno? Celo jezi se lahko na vas, se upira in naredi ravno nasprotno od tega, kar ste želeli. Ste kdaj v dilemi, ali bi sploh podali povratno informacijo? Želite dobiti zamisli, kako se približati sogovorniku in mu na zanj sprejemljiv način podati povratno informacijo?

Na delavnici se boste naučili, kako bolje razumeti sogovornika, kako se mu približati in mu predstaviti povratne informacije na način, da se bo kljub prejeti negativni informaciji počutil spoštovan, sprejet in bo po zaključenem pogovoru motiviran za spremembo.

Dotaknili se boste sledečih tematik:

  • Psihologija osebnosti in osnovne predpostavke komunikacije, ki jih je dobro ozavestiti in upoštevati pri podajanju povratne informacije.
  • Uporaba modela interaktivne komunikacije, ki nam omogoča, da se približamo sogovorniku in ga motiviramo.
  • 3 ključna pravila dobre komunikacije.
  • Podajanje povratne informacije »v sendviču« in po coaching sistemu.
  • Kako se soočiti z ugovori in obrambno pozicijo sogovornika, da ne pride do prepira, pač pa do konstruktivnega dogovora?
  • Kako poskrbimo, da sogovorniku damo dovolj pozitivnih potrditev?

Predavateljica: mag. Lidija Dolenc Carotta je strokovnjakinja za razvoj prodajalcev, trenerka komunikacijskih veščin in coachinja za osebni in poslovni razvoj s 17 letnimi izkušnjami v vodenju prodaje. Udeležencem tematiko podaja celovito in poglobljeno, svoja znanja pa pridobiva tako s smeri psihologije komuniciranja, nevrolingvističnega programiranja, prodaje, marketinga in trženja.

Delavnica je namenjena mikro, malim in srednje velikim podjetjem ter potencialnim podjetnikom.

Udeležba je brezplačna.

Prijave: Vašo prijavo pričakujejo najkasneje do četrtka, 21. januarja 2021 oz. do zasedbe prostih mest preko e-prijavnic:

Število mest je omejeno.

Dodatne informacije: Dodatne informacije so vam na voljo na telefonski številki: (04) 50 60 220 (Jana Šifrar) ali na e-naslovu: jana.sifrar@ra-sora.si.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.



Nazaj