Brezplačna nacionalna strokovna konferenca - »Varnost, zdravje, delo - tudi za starejše zaposlene«

Brezplačna nacionalna strokovna konferenca - »Varnost, zdravje, delo - tudi za starejše zaposlene«

24. 09. 2020

Hotel City Maribor, Ulica kneza Koclja 22, Maribor

Datum: 24. september 2020, od 9.00 do 13.30 ure

Vabljeni na strokovno konferenco z naslovom: »Varnost, zdravje, delo - tudi za starejše zaposlene«, ki bo potekala v četrtek, 24. septembra 2020, od 9.00 do 13.30 ure v Hotelu City, Maribor, Ulica kneza Koclja 22, Maribor.

Na konferenci bodo razpravljali o kršitvah na področju varstva in zdravja pri delu s predlogi, o promociji zdravja in dejavniki tveganja v povezavi z delom starejših zaposlenih, ter predstavili primere dobrih praks v Sloveniji.

Konferenca je namenjena delodajalcem, managerjem, kadrovskim delavcem, predstavnikom strokovne javnosti, pa tudi vsem ostalim, ki jih tema zanima in so tako ali drugače dejavni na tem področju.

Več informacij in program najdete na spletni strani: www.stajerskagz.si/izdelek/nacionalna-strokovna-konferenca-varnost-zdravje-delo/.

Konferenca bo izvedena v skladu s priporočili in smernicami NIJZ.

Udeležba je brezplačna.

Prijava: Svojo udeležbo potrdite preko spletne prijavnice. Število udeležencev je omejeno, zato je obvezna predhodna prijava. Prijave sprejemajo do 22. 9. 2020 oziroma do zapolnite mest.

Odjave: Zaradi organizacije konference vas vljudno prosijo za pravočasne odjave v kolikor se dogodka ne boste udeležili na e-naslov: info@fundacija-vzhod.si, najkasneje do 23. 9. 2020, do 14 ure.

Dodatne informacije: V primeru dodatnih vprašanj lahko pokličite na telefonsko številko: 040/635-804.

Konferenca bo potekala v okviru projekta »Usposabljanje delodajalcev za promocijo varnosti in zdravja pri delu (e-VZD), ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in jo organizirajo Fundacija VZHOD.SI, Štajerska gospodarska zbornica in Združenje delodajalcev Slovenije.



Nazaj