Brezplačna nacionalna konferenca o internacionalizaciji in industrializaciji - »V tranzicijo z ambicijo«

Brezplačna nacionalna konferenca o internacionalizaciji in industrializaciji - »V tranzicijo z ambicijo«

15. 12. 2021

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije, BTC, Ljubljana, hibridna izvedba

Datum: 15. december 2021

Medtem, ko se slovensko gospodarstvo na novo realnost odziva s sledenjem trendom, njegov prebojni inovativni del pa z njihovim oblikovanjem, tudi slovenski podporni »ekosistem« oblikuje program internacionalizacije in industrijskega razvoja, ki naj povzame in posvoji usmeritve EU za učinkovito podporo gospodarstvu.

Besede dneva so zeleni prehod, digitalizacija, trajnost, odpornost, odprtost. Realnost podjetij, ki morajo v tem »novem svetu« zadovoljiti potrebe svojih kupcev ter osvojiti nove, pa je prav v soočanju z nujnostmi in izzivi digitalizacije, uredb za zaščito okolja in zdravja, pretočnostjo transportnih poti, razpoložljivostjo surovin in sestavnih delov, nelojalno konkurenco.

Na nacionalni konferenci o internacionalizaciji in industrializaciji - »V tranzicijo z ambicijo« bodo o teh izzivih spregovorili predstavniki Evropske komisije, vlade RS in podjetniki.

Organizatorji konference, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Ministrstvo za zunanje zadeve, Javna agencija SPIRIT Slovenija in Gospodarska zbornica Slovenije vas vabimo k udeležbi.

Program dogodka

Prijave: Udeležba je brezplačna, obvezna pa je elektronska prijava (osebna prisotnost, virtualna udeležba) do vključno 10. decembra 2021.

Osebna prisotnost / omejitve zaradi covid-19: v dvorani je omejeno število sedežev, zato vas bodo glede vaše udeležbe obvestili naknadno (glede na pogoje, ki bodo veljali na dan dogodka).

Odjava: Zaradi omejenega števila mest vas prosijo, da vašo morebitno neudeležbo sporočite na e-naslov: Marko.Grguric@gzs.si.



Nazaj