Brezplačna konferenca - »Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!«

Brezplačna konferenca - »Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!«

09. 12. 2019

NLB Center inovativnega podjetništva, Ljubljana

Datum: 9. december 2019, od 13. do 21. ure

Kje preživeti ponedeljek, 9. decembra? Če razvijate oziroma vodite svoj posel, potem si ne morete zamisliti boljšega kraja kot NLB Center inovativnega podjetništva. Na ta dan se boste namreč v družbi uspešnih slovenskih mladih podjetnikov družili ob temah, ki vam bodo pomagale pri razvoju in rasti podjetja. Če bi radi v letu 2020 kot mladi podjetniki napravili korak naprej, te BREZPLAČNE konference ne smete zamuditi.

Že 10. leto zapored vas vabijo na brezplačno konferenco: »Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!«, ki bo tudi letos odlična priložnost za pridobivanje novih idej, znanj in poznanstev. Dogajanje se bo odvijalo v centru naše prestolnice; dogodek namreč v partnerstvu s SPIRIT Slovenija, javna agencija ter Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo, organizirajo v NLB Centru inovativnega podjetništva. Poleg priložnosti za druženje boste imeli možnost prisluhniti mnogim navdihujočim zgodbam.

“Knowledge is power. Information is liberating. Education is the premise of progress, in every society, in every family.” Kofi Annan.

Izkoristite brezplačno deljenje izkušenj in informacij podjetnikov, ki so na svoji podjetniški poti sprejeli že marsikatero težko odločitev ter na ta način pridobili dragocene izkušnje in znanje.

Med predavatelji bodo gostje iz mladih, uspešnih slovenskih podjetij. Iz prve roke boste slišali njihove izkušnje in odzive na reševanje izzivov, povezanih s področji, s katerimi se slej ko prej sreča vsako mlado podjetje. Zastopane bodo različne industrije, od optike do financ, glampinga, založništva in hrane. Za vsakega se bo torej našla zanimiva tema za širjenje obzorij. Gostje vam bodo s svojimi izkušnjami, primeri dobre prakse in dragocenimi nasveti pomagali postaviti dobre pogoje za razvoj vašega podjetja.

Izkoristite ta dan za pridobivanje novih znanj ter informacij o pristopih uspešnih mladih podjetnikov, ki s svojim požrtvovalnim delom vtirajo nove poti ter smeri za izpopolnjevanje njihovih poslovnih modelov ter iskanje sodobnih tržnih poti za povečevanje prihodkov njihovih podjetij.

Za koga je udeležba obvezna?

Udeležba na konferenci Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! je obvezna za vse, ki:

  • se soočate z izzivi pri poslovanju, povezanimi s cenovno vojno, ki je posledica čedalje večje konkurence,
  • že napadate tuje trge ali načrtujete širitev nanje,
  • želite ustvariti prijetno delovno okolje za produktivno delo svojih zaposlenih,
  • iščete priložnost za izmenjavo idej in povezovanje s podjetniki.

Udeležba na konferenci je brezplačna, potrebna je prijava.

Prijave in dodatne informacije



Nazaj