Brezplačna Dewesoftova virtualna merilna konferenca 2020

Brezplačna Dewesoftova virtualna merilna konferenca 2020

15. 09. 2020 - 13. 10. 2020

na spletu

Datum: med 15. septembrom in 13. oktobrom 2020 vsak torek v dveh časovnih sklopih med 9. in 13. uro ter med 15. in 19. uro

Trboveljska gazela je v času omejitev ustvarila odlične pogoje za neomejeno deljenje znanja - Spoznajte, zakaj Dewesoftu zaupajo najbolj pomembni globalni igralci.

Zaradi omejitev, ki nam jih je postavila epidemija korona virusa, je trboveljski Dewesoft svojo tradicionalno merilno konferenco preoblikoval v digitalno, kar pomeni, da svoje znanje na področju merilne tehnike tokrat deli povsem neomejeno.

Virtualna merilna konferenca 2020 je tako priložnost, da vsi, ki vas zanima svet merilne tehnike, spoznate najnovejše tehnologije in trende na področju meritev in podatkovne analitike. Konferenca je hkrati enkratna priložnost, da spoznate, zakaj slovenskemu Dewesoftu, ki ima svoje podružnice v 16 državah, zaupajo najboljši v posameznih industrijah, kot so Daimler, NASA, Boeing, Scania, John Deere, Bombardier, Honeywell, Clemesy, Bridgestone, GM, pa tudi Akrapovič in Pipistrel.

VPRAŠAJTE RAZVIJALCE!

In kar je neprecenljivo: na konferenci boste lahko v neposrednem stiku z Dewesoftovimi razvijalci ter razvijalci njihovih kupcev, ki prihajajo s področja najmočnejših industrij, kot so vesoljska in avtomobilska industrija, transport, energetika in gradbeništvo.

Ker bo Dewesoft z organizacijo virtualne konference pripeljal svoje izjemno strokovno znanje, s katerim uspešno gradi svoj poslovni uspeh na globalni ravni, dobesedno v naše domove, se čim prej prijavite na VMC 2020, ki bo potekala med 15. septembrom in 13. oktobrom vsak torek v dveh časovnih sklopih med 9. in 13. uro ter med 15. in 19. uro. 

BREZPLAČNO DO ZNANJA

Konferenca je v celoti brezplačna, nanjo pa se lahko prijavite tukaj. Ne zamudite priložnosti v živo videti, kako delujeta najnovejša Dewesoftova merilna sistema IOLITE LX in SIRIUS XHS (extra high speed), ki pomeni vrhunec Dewesoftovega 20-letnega razvoja. SIRIUS XHS je analizator moči naslednje generacije in prva naprava DAQ, ki je serijsko opremljena s hibridno tehnologijo ADC, ki omogoča hitro prehodno snemanje z visoko pasovno širino kot tudi zelo visoko dinamično zajemanje podatkov s programsko izbiro za vsak kanal posebej, s sodobnimi vmesniki in protokoli.

Preglejte program konference in se odločite za njeno spremljanje po posameznih konferenčnih dnevih - torej po posameznih tematskih sklopih - ali pa za spremljanje konference v celoti. Prednost VMC 2020 je tudi, da boste kot udeleženec konference lahko predavateljem, ki prihajajo iz Dewesoftovih inženirskih vrst in poslovnih partnerjev, neposredno zastavljali vprašanja ter debatirali o potencialih in prihodnjem razvoju.

PROGRAM

  • Torek, 15. septembra, je posvečen predstavitvi nove generacije merilnih instrumentov. Na konferenčni dan se lahko prijavite tukaj.
  • V torek, 22. septembra, v središče pozornosti postavljamo Dewesoft X & Zajem podatkov. Na konferenčni dan se lahko prijavite tukaj.
  • Torek, 29. septembra, namenjamo predavanjem in predstavitvam s področja meritev zvoka in vibracij ter analitike. Nanj se lahko prijavite tukaj.
  • Četrti konferenčni dan, 6. oktobra, je namenjen testiranju vozil. Prijave sprejemajo tukaj.
  • Zadnji, peti konferenčni dan, 13. oktobra, bo prav posebej vznemirljiv, saj bodo v središču monitoring rešitve in primeri dobrih praks, ki jih bodo predstavili Dewesoftovi partnerji. Prijavite se tukaj.

Ne zamudite izjemne konference in v polni meri nadgradite svoje tehnično znanje s pomočjo najboljših slovenskih in tujih strokovnjakov s področja merilne tehnike ter si se okrepite svojo socialno mrežo!



Nazaj