Brezplačna delavnica - »Zgodba blagovne znamke«

Brezplačna delavnica - »Zgodba blagovne znamke«

24. 09. 2019

Kovačnica Coworking, Župančičeva ulica 22, Kranj

Datum: 24. september 2019, od 18. do 20. ure 

Blagovna znamka je ključna konkurenčna prednost v poslu. Odločilen element blagovne znamke pa je premišljena, čvrsta, izvirna zgodba blagovne znamke. Zakaj blagovna znamka brez kakovostne zgodbe ne more biti vrhunska? Zato ker je ustvarjanje zgodb (“zgodbarjenje”, “storytelling”) postalo ključno marketinško orodje.

Na delavnici boste spoznali:

  • kaj je“osnovna oprema” vsake blagovne znamke (torej tudi vsakega podjetja) ,
  • kaj je zgodba blagovne znamke ,
  • zakonitosti zgodbe blagovne znamke in
  • kako zgodbo blagovne znamke razviti in kako jo živeti.

Delavnico bo vodila Vojka Žgavec Clemenz, diplomirana novinarka, ki je na oglaševalski sceni prisotna že od leta 1993. Je strateginja kreativnih tržnih komunikacij, kreativna direktorica, tekstopiska, scenaristka. Verjame, da številne, tudi najprestižnejše domače in mednarodne nagrade, ki jih je prejela na festivalih kreativnosti ali tržne učinkovitosti, niso dovolj. Pomembnejše je, da se znaš vedno znova vživeti v naročnika, razumeš njegova pričakovanja in možnosti ter skupaj z njim poiščeš izvirno, zanj najboljšo in celostno rešitev. Kot mentorica ali žirantka oglaševalskih festivalov svoje znanje predaja tudi mlajšim generacijam.

Več o delavnici 

Udeležba je brezplačna. 

Prijava: Prijave zbirajo do zapolnitve prostih mest na Eventbrite-u

Dodatne informacije: GSM: 031 338 270.

Dogodek je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.



Nazaj