Brezplačna delavnica - »Ustvarite privlačen promocijski material v brezplačnem orodju Canva«

Brezplačna delavnica - »Ustvarite privlačen promocijski material v brezplačnem orodju Canva«

07. 06. 2022

Coworking center Logatec (GRC Zapolje Logatec, IOC Zapolje III 5)

Datum: 7. junij 2022, od 17.00 do 18.30 ure

Občina Logatec v sodelovanju z Območno obrtno-podjetniško zbornico Logatec vabi na brezplačno delavnico z naslovom: »Ustvarite privlačen promocijski material v brezplačnem orodju Canva«, ki bo potekala v torek, 7. junija 2022, od 17.00 do 18.30 ure v Coworking centru v Logatcu.

Na praktični delavnici boste spoznali spletno orodje Canva, ki omogoča najlažji in najcenejši način za oblikovanje katerih koli grafičnih elementov, od začetne do profesionalne ravni. Brez predhodnega znanja grafičnega oblikovanja boste spoznali, kako si lahko sami oblikujete vaše poslovne vizitke, predstavitve, letake in ostale promocijske materiale, ki jih potrebujete pri vašem poslu. Prav tako si lahko poenostavite objave na vaših družbenih omrežjih.

Program:

  • Kaj je Canva - hitri pregled
  • Osnove oblikovanja promocijskih materialov - kaj je potrebno vedeti
  • Kako se lotiti oblikovanja v orodju Canva - namigi in triki
  • Kako uporabljati pripravljene predloge in kako jih prilagoditi
  • Prikaz oblikovanja na primeru

Predavateljica: Mojca Baraga je specializirana za vsebinski marketing in v okviru lastne blagovne znamke SOS marketing nudi svojim naročnikom celovito podporo za objave na družbenih omrežjih, spletnih straneh in izvedbi e-mail marketinga. Svet marketinga je spoznavala v svoji več kot 13-letni karieri v različnih vlogah, tako na strani agencije za direktni marketing, kot na strani naročnikov.

Delavnica je za udeležence brezplačna, saj je sofinancirana s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republike Slovenije, v okviru projekta Formica 4 Cerkno-Idrija-Logatec.

Prijavite se lahko najkasneje do ponedeljka, 6. junija 2022.

Dodatne informacije in prijave



Nazaj