Brezplačna delavnica - »Uspešno urejanje Facebook in Instagram profila«

Brezplačna delavnica - »Uspešno urejanje Facebook in Instagram profila«

13. 11. 2019

Študentski center Univerze na Primorskem (Velika predavalnica, pritličje), Čevljarska 27, Koper

Datum: 13. november 2019, od 17. do 20. ure

UIP Univerzitetni razvojni center in inkubator Primorske v sodelovanju z Javno agencijo SPIRIT Slovenija v okviru Programa podpornih storitev subjektov inovativnega okolja v Republiki Sloveniji v letih 2018 in 2019 »SIO 2018-2019« organizira brezplačno delavnico za inovativne potencialne podjetnike (inovativne posameznike, dijake, študente, pedagoške delavce, raziskovalce), nova in obstoječa podjetja s potencialom hitre rasti »start up«.

Na delavnici bodo predstavili urejanje Facebook in Instagram profila. Izvedeli boste, kateri socialni medij je namenjen za posamezno oglaševanje, kdaj se oglašuje na določeni platformi, kdo so uporabniki in na kakšen način delujeta Facebook in Instagram. Spoznali boste tudi uporabo glede na oglaševanje B2B in B2C ter skupaj pripravili vsebino za oglaševanje.

Eva Ravnikar je po študiju na Ljubljanski univerzi pridobila naziv  magistrica grafična inženirka. Kot študentka je več let bila zadolžena za grafično oblikovanje in pripravo za trg pri številnih tiskarnah. Dve leti je bila vodja trženja v StartUp podjetju. Delovne izkušnje ima tudi kot poslovodja in  nabavni referent v različnih podjetjih. Trenutno je zaposlena v večjem podjetju, kjer je zadolžena za marketing ter nadzira projekte in skrbi, da pašejo v strateški in finančni plan. Pri omenjenem podjetju je odgovorna  tudi za socialna omrežja, zbiranje ponudb in PR.

Program:

17.00 - 17.15

Predstavitev programa SIO 2018 - 2019 in podpornega podjetniškega okolja UIP Univerzitetnega razvojnega centra in inkubatorja Primorske, Blaž Ćeklić

17.15 - 18.30

Uspešno urejanje Facebook in Instagram profila, Eva Ravnikar

18.30 - 18.45

Odmor za mreženje med udeleženci

18.45 - 20.00

Uspešno urejanje Facebook in Instagram profila, Eva Ravnikar

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije: Več informacij dobite pri Urški Klančar, e-naslov: urska.klancar@uip.si.

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2018-2019.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.



Nazaj