Brezplačna delavnica - »Priložnosti avtomatizacije, hiperavtomatizacije ter RPA v poslovnem svetu«

Brezplačna delavnica - »Priložnosti avtomatizacije, hiperavtomatizacije ter RPA v poslovnem svetu«

29. 11. 2022

v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije, Dimčeva 13, Ljubljana

Datum: 29. november 2022, od 9.00 do 13.00 ure

Podajte se v nov svet, ki ga oblikujejo tehnologije Web3 ter izkoristite njegov potencial v svoj prid.

Brezplačna delavnica bo potekala v torek, 29. novembra 2022, od 9.00 do 13.00 ure v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije, Dimčeva 13, Ljubljana in je namenjena vsem podjetjem (mikro, mala, srednje velika podjetja, tudi s.p.), ki si želijo poenostaviti poslovanje, prihraniti na času in izkoristiti potencial sodobnih tehnologij, ki jih tehnologije Web3 predstavljajo.

Med upravičenimi udeleženci ste seveda tudi podjetja, ki že prejemajo finančne spodbude Slovenskega Podjetniškega Sklada.

Dr. Dragan Kusić je vodja oddelka mehatronike na Tecosu in član britanskega inštituta za merjenje in regulacije. Ima več kot 10 let delovnih izkušenj na področju vodenja in izvajanja mednarodnih in nacionalnih razvojno-raziskovalnih projektov. Ukvarja se z razvojem inovativnih rešitev vodenja in nadzora, ki so namenjene plastičarsko-predelovalni industriji.

Kusić razpolaga z bogatimi praktičnimi izkušnjami na področju vodenja brizgalnih strojev, pametnih orodij in industrijskih manipulatorjev, optimizacije brizgalnega procesa, testiranja polimerov (termoplasti, duroplasti, MIM itd.), neporušitvenega testiranja, razvoja vgrajenih sistemov, senzorike in aktuatorjev, kot tudi zasnovo, postavitvijo in upravljanjem sistemov namenjenih za avtomatizirane industrijske procese.

Vsebina delavnice:

  • Pomen in vpliv uvedbe informacijsko-komunikacijske tehnologije (IKT) v podjetjih.
  • Kako obvladovati veliko količino informacij.
  • Kakšna je varnost uporabe IKT.
  • Uporabo sistemov MES, ERP, CRM in CPS pri avtomatizaciji poslovanja.
  • Kaj je INDUSTRIJA 4.0, prihodnji trendi, primeri uspešne implementacije v različne proizvodne procese - učinkoviti procesi ustvarjanja vrednosti/vzpostavljanje digitalnih delovnih mest in brezpapirno poslovanje.

Udeležba je brezplačna.

Prijave: Elektronsko prijavnico najdete tukaj. Prijave zbirajo do petka, 25. novembra 2022. Število mest je omejeno.

Več o programu Web3 in informacije o vseh delavnicah.

Za vse dodatne informacije so na voljo na e-naslovu: info@arctur.si.



Nazaj