Brezplačna delavnica - »Mednarodni poslovni in diplomatski protokol«

Brezplačna delavnica - »Mednarodni poslovni in diplomatski protokol«

22. 01. 2020

v Kuharjevi dvorani, Koroška osrednja knjižnica dr. Franca Sušnika, Na gradu 1, Ravne na Koroškem

Datum: 22. januar 2020, od 9. do 16. ure

»KOMPETENTNA SLOVENIJA« v okviru programa Kompetenčni centri za razvoj kadrov 3.0 omogoča brezplačno delavnico z naslovom: »Mednarodni poslovni in diplomatski protokol«, ki bo potekala v sredo, 22. januarja 2020, od 9. do 16. ure v Kuharjevi dvorani, Koroška osrednja knjižnica dr. Franca Sušnika, Na gradu 1, 2390 Ravne na Koroškem. Z vami bo ga. Duša Barbara Vidanović.

Protokol je umetnost ustvarjanja pravega okolja za sklepanje poslov in vodenje diplomacije. Protokol posamezniku omogoča, da se počuti udobno in sproščeno, ter mu krepi zaupanje in avtoriteto pri njegovih prizadevanjih. Pravila protokola so namenjena ohranjanju spoštljivosti in vljudnosti med mednarodnimi organizacijami gospodarskimi družbami, podjetji in njihovimi predstavniki. Čeprav smo v zadnjem času v korporativni in diplomatski praksi večji stopnji neformalnosti, se pravila protokola strogo uporabljajo in jih je treba natančno upoštevati. V današnjem globaliziranem gospodarstvu imata mednarodno poslovanje in diplomatski protokol čedalje pomembnejšo vlogo.

Na izobraževanju boste okrepili in usvojili znanje s področij poslovnega in diplomatskega protokola, sodobnega bontona in znanja s področja medkulturnega komuniciranja.

Duša Barbara Vidanović: Duša Barbara Vidanović je direktorica vodilnega svetovnega podjetja, ki izvaja programe usposabljanja za vodilne in vladne kadre o diplomatskem protokolu, mednarodnem poslovnem protokolu, bontonu in medkulturni komunikaciji. Vodila bo usposabljanja v Sloveniji. Je svetovno priznana avtoriteta s področja mednarodnega poslovanja in diplomatskega protokola z bogatimi izkušnjami. Za njo je izvrstna kariera v diplomatski službi, poleg tega pa jo bogatijo številne izkušnje v mednarodnem poslovanju in sodelovanju z uglednimi nacionalnimi vladami, mednarodnimi organizacijami ter najuspešnejšimi korporacijami na svetu.

Delavnica je brezplačna.

Prijava: Obvezna je prijava na dogodek, s klikom na to povezavo: www.1ka.si/a/246039. Število mest je omejeno.



Nazaj