Brezplačna delavnica - »Kako obvladovati čas na delovnem mestu«

Brezplačna delavnica - »Kako obvladovati čas na delovnem mestu«

18. 09. 2020

Mariborska razvojna agencija, Pobreška cesta 20, Maribor (v primeru strožjih ukrepov se bo delavnica izvedla v obliki spletnega seminarja)

Datum: 18. september 2020, od 9. do 12. ure

S pomočjo uporabe praktičnih in preverjenih pristopov, bodo udeleženci postali še BOLJ USPEŠNI v organiziranosti in načrtovanju svojega delovnega dneva, bolj AKTIVNI, PROFESIONALNI in POZORNI v obvladovanju svojega časa, še BOLJ POZITIVNI IN MOTIVIRANI za opravljanje svojega dela in prevzemanje dodatnih nalog ter bolj ZADOVOLJNI na delovnem mestu.

Vsebina delavnice:

  • Analiza navad in razbijanje cone udobja
  • Prepoznavanje virov neorganiziranosti - analiza kradljivcev časa in 10 tipičnih napak obvladovanja časa.
  • Vprašalnik: vaš osebni profil dominance določene možganske polovice kot izhodišče za uporabo orodij za prilagodljivo obvladovanje časa
  • Kako ugotoviti vaš dnevni »kdaj«: metoda v 3 korakih, da boste lažje in bolj učinkovito sprejemali odločitve in opravljali dnevne naloge?
  • Analiza učinkovitega obvladovanja časa in praktični nasveti in orodja za učinkovitejšo izrabo časa.
  • 5 vodil, ki jih ponuja znanost, da postanejo vaši odmori krepčilni.
  • 10 napak pri organizaciji časa in kako se jih izogniti.

Udeležba je brezplačna.

Prijava: Število udeležencev je omejeno! Obvezna je prijava na dogodek na e-naslov: spot.podravje@mra.si. Prijave zbirajo do zasedbe prostih mest oziroma najkasneje do četrtka, 17. 9. 2020.

Dodatne in formacije: Jasna Mak, Tel: 031 54 99 66, e-naslov: spot.podravje@mra.si.

Dogodek je izveden v okviru projekta SPOT Svetovanje Podravje, ki je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.



Nazaj