Brezplačna delavnica - »Inovativna kuhinja kot podjetniška priložnost«

Brezplačna delavnica - »Inovativna kuhinja kot podjetniška priložnost«

21. 09. 2021

Medgeneracijsko središče Dol pri Hrastniku, Trg borcev NOB 12, Dol pri Hrastniku

Datum: 21. september 2021, ob 16.00 uri

Vabljeni na brezplačno delavnico na temo »Inovativna kuhinja kot podjetniška priložnost«, ki bo potekala v torek, 21. septembra 2021, s pričetkom ob 16.00 uri.

Delavnica bo potekala v Medgeneracijskem središču Dol pri Hrastniku, na naslovu: Trg borcev NOB 12, Dol pri Hrastniku in bo trajala najmanj 4 šolske ure.

Program:

Postopek ustanovitve podjetij, zakonodajna podlaga, druge pravne oblike opravljanja dejavnosti: Inovativna kuhinja kot podjetniška priložnost:

  • Divja zelišča in zelenjava iz domačega vrta pripravljena na inovativni način, primerni tudi za postrežbo menija visoke kulinarike;
  • Inovativna uporaba buč v kulinariki z inovativnimi pristopi priprave in prezentacije;
  • Umestitev inovativnih in sodobnih tehnik priprave hrane v profesionalne kuhinje.

Z vami bo Chef Branko Podmenik, ki bo z udeleženci skozi pogovor in pripravo jedi, delil svoje bogate izkušnje na področju kulinarike in gastronomije.

Udeležba je brezplačna.

Na delavnico se lahko prijavite do ponedeljka 20. 9. 2021.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.



Nazaj