Brezplačna delavnica - »Fotografiranje s telefonom ter obdelava in priprava fotografij«

Brezplačna delavnica - »Fotografiranje s telefonom ter obdelava in priprava fotografij«

25. 11. 2022

Podjetniški inkubator Bela krajina, Ulica heroja Stariha 19, Črnomelj

Datum: 25. november 2022, od 14.00 do 17.15 ure

Telefoni so zaradi svoje majhnosti in priročnosti nadomestili marsikateri semi-profesionalni fotoaparat. Pa kamero na vašem telefonu resnično izkoristimo, kot bi jo lahko?

Na delavnici fotografiranja s telefonom se boste dotaknili vseh področij, ki bodo vašo mobilno fotografijo postavili še stopničko višje ter s tem prispevali h kvalitetnim fotografijam, ki jih boste uporabili predvsem na vaših družbenih omrežjih.

Delavnica bo potekala v petek, 25. novembra 2022, ob 14.00 uri v prostorih Podjetniškega inkubatorja Bela krajina, Ulica heroja Starihe 19, Črnomelj.

Naučili se boste, kako s pomočjo telefona pogledati na svet z drugega zornega kota, ter kako s preprostim triki ustvariti še boljše fotografije. Dodatna in nadvse pomembna točka delavnice pa je tudi obdelava fotografije. Spoznali boste aplikacije, s katerimi na res preprost način lahko vaš izdelek še polepšate in navdušite vaše občinstvo.

Delavnico bo vodila Urška Drofelnik, ki je pred leti pričela z izvajanjem delavnic fotografiranja s telefonom. Svoje znanje na področju obdelave fotografij, dela z ljudmi ter poznavanje socialnih medijev združuje tudi na profesionalnem nivoju. Trenutno je zaposlena na Elanu kot komunikacijski manager, kjer skrbi za vse vizualne vsebine, ter za strategijo družbenih omrežij ter ambasadorje.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne infromacije in prijave

Operacijo SIO 2020-22 sofinancira Republika Slovenija v okviru Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo.



Nazaj