Brezplačna delavnica - »Burn - CORONA - out!!! Skupaj prežgimo CORONO«

Brezplačna delavnica - »Burn - CORONA - out!!! Skupaj prežgimo CORONO«

23. 09. 2020

OOZ Maribor (Izobraževalna dvorana), Titova cesta 63, Maribor

Datum: 23. september 2020, od 9.00 do 10.30 ure

Ker nas je ta virus dodobra premikastil in je bilo urgentno čez noč spremeniti marsikaj, se spoprijeti z novo vrsto stresa, za katerega smo slišali samo v filmih z znanstveno-fantastiko in se prilagoditi na nov način poslovanja, življenja in razmišljanja, je bilo potrebno vložiti ogromno energije, znanja, veščin, ki so povzročali vedno nov in vedno hujši stres. Veliko ljudi je »gorelo« in veliko preveč tudi »pregorelo«. Zato je tovrstna uporabna delavnica pravzaprav nujna za delo v bodoče, za delo, v katerega se bo vsak dan znova vžigala Corona in vsak dan znova se bo potrebno prilagajati. In vse to bo daleč prej kot enostavno.

Program delavnice:

  1. Kako prepoznati »burn out« oz. izgorelost?
  2. Kako si vzeti čas zase in fenomen bolniškega staleža pri podjetniku?
  3. Kako zdaj delati drugače, je to sploh možno?
  4. Zdravila? Da ali ne?
  5. Kaj pa družina, kakšne posledice so doživeli

Predavatelj: Helena Hošpel je psihoterapevtka, motivatorka in predavateljica mehkih veščin, ki svoje znanje podaja na podlagi dolgoletnih izkušenj pri delu z upravljanjem s človeškimi viri.

Udeležba je brezplačna!

Prijava: Prijavite se na spletni strani OZS dogodki: www.ozs.si/Dogodki. Rok za prijavo je ponedeljek, 21. september 2020, do 12. ure. Prijave sprejemajo do zasedbe prostih mest. V primeru prenizkega števila prijav si pridržujejo pravico do odpovedi.

Dodatne informacije: Vse dodatne informacije dobite na telefonski številki: (02) 33 03 504, Kontaktna oseba: Janja Vindiš Božičko, e-naslov: janja.vindis-bozicko@ozs.si.



Nazaj