Brezplačna delavnica - »Branding v turizmu«

Brezplačna delavnica - »Branding v turizmu«

29. 09. 2020

v prostorih Podjetniškega inkubatorja Kostel, Petrina 11, Kostel

Datum: 29. september 2020, od 16.30 do 19.30 ure

Udeleženci delavnice se bodo naučili, kako oblikovati blagovno znamko, ki bo uspešno komunicirala identiteto gostitelja/destinacije, vzbujala kredibilnost in se obenem povezala s potencialnimi gosti po vsem svetu.

Spoznali bodo, kako svojo ponudbo in komunikacijsko strategijo prilagoditi najnovejšim trendom v turizmu. Naučili se bodo načrtovati in izvesti uspešno komunikacijsko in marketinško strategijo z uporabo najsodobnejših trendov in orodij v marketingu, kot so pripovedovanje zgodb, uporaba vizualnih pripomočkov ter digitalnega marketinga.

Več

Delavnico bo izvedla Majda Dodevska, Solis komunikacije. Majda Dodevska je podjetnica, strokovnjakinja za marketing in odnose z javnostmi z več kot 15-letnimi izkušnjami s področja komuniciranja. Podjetjem in organizacijam pomaga pri marketingu, odnosih z javnostmi, lansiranju novih produktov, grajenju blagovne znamke ter nastopu na globalni trg. Poleg tega predava in vodi delavnice o podjetništvu, marketingu in komuniciranju in je mentorica mladim podjetnikom. Redno sodeluje tudi s subjekti slovenskega podjetniškega ekosistema ter kot predavateljica gostuje na fakultetah. Pred tem je delovala v največjih slovenskih podjetjih, z lastnim startupom pa je pridobila tudi bogate izkušnje v tujini, kjer je sodelovala tudi z največjimi globalnimi mediji.

Delavnica je primerna za ponudnike turističnih storitev ter načrtovalce in izvajalce turistične strategije destinacije JV Slovenije.

Prijave: Število udeležencev je omejeno. Prijave so obvezne, sprejemajo jih do 25. septembra 2020.

Dodatne informacije: Danijela Vukojević, GSM: 041 759 762, e-naslov: danijela.vukojevic@rc-kocevjeribnica.si.



Nazaj