Novice

 • 28.06.2017 Izšla je nova številka brezplačnega tedenskega e-priročnika za podjetja »MSP«

  Izšla je nova številka brezplačnega tedenskega e-priročnika za mikro, mala in srednje velika podjetja »MSP« (št. 27 / 2017).

 • 28.06.2017 MOSovi podjetni talenti 2017

  Do 30. junija 2017 se lahko prijavite na razpis za brezplačno predstavitev na Mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti c Celju.

 • 27.06.2017 Ministrstvo za delo v okrepitev naporov za zaposlovanje starejših

  Četudi se stanje na trgu dela izboljšuje in se rast števila delovno aktivnih zvišuje v vseh starostnih kategorijah, starejši ostajajo ranljiva ciljna skupina. Zaposlujejo se počasneje, posledično so dlje časa brezposelni. Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti bo zato okrepilo ukrepe za njihovo zaposlovanje.

 • 26.06.2017 Seznam dokumentov, ki se eVročajo

  S 1. januarjem 2016 je Zakon o davčnem postopku uvedel nov, sodobnejši način vročanja dokumentov davčnim zavezancem. Vročanje se izvaja preko informacijskega sistema Finančne uprave portala eDavki, ki se sedaj glede komuniciranja med zavezanci in Finančno upravo uporablja v obe smeri - za vlaganje davčnih obračunov ter drugih vlog zavezancev in za vročanje dokumentov.

 • 23.06.2017 ZPIZ bo delodajalce junija prvič obvestil o prejetih podatkih s Fursa

  Delodajalci bodo podatke za oblikovanje pokojninske osnove zaposlenih, ki se nanašajo na obdobja po 1. januarju letos, sporočali le na obrazcih REK-1, ne pa več na obrazcih M-4.

 • 22.06.2017 Ministrstvo z 2,8 miljona € razpisanih nepovratnih sredstev vzpodbuja tesnejše sodelovanje med akterji v kmetijskem sektorju

  Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je objavilo dva pomembna javna razpisa, katerih namen je podpreti projekte, ki spodbujajo sodelovanje med kmetijskimi gospodarstvi in drugimi akterji s ciljem razvoja lokalnih trgov in kratkih dobavnih verig ter diverzikacije dejavnosti na kmetiji v povezavi z izobraževanjem o okolju in hrani oziroma zdravstvenim, socialnim in invalidskim varstvom.

 • 21.06.2017 Nova številka brezplačnega tedenskega e-priročnika za podjetja »MSP«

  Izšla je nova številka brezplačnega tedenskega e-priročnika za mikro, mala in srednje velika podjetja »MSP« (št. 26 / 2017).

 • 20.06.2017 Brezplačna platforma OPENiSME in njene funkcije

  OPENiSME platforma združuje informacije o preko 10 milijonih raziskovalcev, na voljo so povzetki njihovih znanstvenih člankov in patentov. Uporabnikom platforma na podlagi njihovih ključnih besed razvrsti najprimernejše strokovnjake. Uporaba je za majhna in srednje velika podjetja do maja 2018 brezplačna.

 • 19.06.2017 Javna agencija SPIRIT Slovenija tudi v 2017 spodbuja ustvarjalnost, inovativnost in podjetnost med mladimi

  SPIRIT Slovenija želi s temi aktivnostmi pri mladih spodbuditi razvoj osebnostnih lastnosti, pomembnih za podjetnost: ustvarjalnost, samoiniciativnost, sprejemanje tveganja in odgovornosti, ter oblikovati osnovna znanja in stike s poslovnim svetom in s tem razumevanje vloge ustvarjalnosti, podjetnosti in podjetništva za družbo, obenem pa tudi spodbuditi razvijanje zavesti o podjetništvu kot družbeni kategoriji ter zagotoviti sodelovanje vseh deležnikov in celotne družbe.

 • 16.06.2017 MKGP razpisuje skoraj 400.000 nepovratnih sredstev za čebelarje

  Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je v Uradnem listu RS (Datum: 9. 6. 2017, Št. 29) objavilo tri javne razpise za čebelarje, in sicer za oddajo vlog pri ukrepih: Tehnična pomoč čebelarjem, Racionalizacija sezonske selitve panjev in Subvencioniranje vzreje čebeljih matic. Skupna višina nepovratnih sredstev znaša do 383.490 evrov.

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov