Novice

 • 26.04.2019 Podjetniški sklad ponuja sredstva za krepitev kibernetske varnosti

  Javni sklad RS za podjetništvo je v Uradnem listu RS objavil javni poziv za vavčer za kibernetsko varnost, s pridobitvijo katerega si podjetja sofinancirajo stroške varnostnega pregleda in vdornega testa. Cilj razpisa je povečati kibernetsko varnost ter posledično konkurenčnost podjetij in dodano vrednost oziroma prihodke od prodaje.

 • 25.04.2019 Izšla je nova številka brezplačnega tedenskega e-priročnika za podjetja »MSP«

  Izšla je nova številka brezplačnega tedenskega e-priročnika za mikro, mala in srednje velika podjetja »MSP« (št. 17 / 2019).

 • 24.04.2019 4. MPIK Natečaj za najboljšo poslovno idejo

  RRA Koroška d.o.o. razpisuje 4. MPIK Natečaj za najboljšo poslovno idejo. Namen natečaja je poiskati nove poslovne ideje, ki imajo potencial, da se s predanim delom nosilcev idej in ob pomoči podjetniških podpornih institucij ter mentorjev razvijejo v uspešna podjetja s tržno zanimivimi proizvodi in storitvami.

 • 23.04.2019 Za lažji prehod mladih v zaposlitev skoraj štiri milijone evrov

  Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad je objavil 3,78 milijon evrov vreden javni razpis za krepitev sodelovanja delodajalcev in socialnih partnerjev s srednjimi poklicnimi in višjimi strokovnimi šolami. Cilj razpisa je prilagajanje izobraževalnega sistema potrebam trga dela za lažji prehod mladih v zaposlitev.

 • 19.04.2019 Podjetniški sklad ponuja spodbude za digitalizacijo

  Slovenski podjetniški sklad je objavil nove javne pozive, ki se nanašajo na digitalizacijo podjetij. Podjetjem ponuja spodbude za pripravo digitalne strategije, za digitalni marketing in za dvig digitalnih kompetenc. Doslej je bilo tako objavljenih že devet vavčerskih pozivov, v pripravi pa so še novi.

 • 18.04.2019 Nova številka brezplačnega tedenskega e-priročnika za podjetja »MSP«

  Izšla je nova številka brezplačnega tedenskega e-priročnika za mikro, mala in srednje velika podjetja »MSP« (št. 16 / 2019).

 • 17.04.2019 Odprt natečaj za Podjetno Primorsko

  Odprli letošnji, že trinajsti natečaj za najboljšo podjetniško idejo Podjetna Primorska v treh kategorijah. Časa za prijavo je do vključno 15. maja, najbolj inovativne ideje pa bodo jeseni nagrajene s skupnim nagradnim skladom v vrednosti 30.000 evrov.

 • 16.04.2019 Novi koraki za oživljanje mestnih središč

  Občine, ki so združile moči s ciljem oživitve mestnih središč, nadaljujejo korake za razvoj središč, bogatih s kulturno dediščino in pestro butično ponudbo. Zaživel je namreč odbor za menedžment mestnih središč, ki bo skrbel za izmenjavo izkušenj in dobrih praks.

 • 15.04.2019 Novih 12 milijonov evrov za majhna podjetja in startupe

  Slovenski podjetniški sklad je objavil nov javni razpis za posojila mikro, malim in zagonskim podjetjem, ki jih ponuja skupaj s SID banko. Na voljo je 12 milijonov evrov, kar naj bi zadostovalo za podporo novim 480 projektom. Prvi razpis, objavljen konec decembra, je sklad zaradi velikega povpraševanja predčasno zaprl.

 • 11.04.2019 Javni natečaj za Evropske nagrade za spodbujanje podjetništva za leto 2019

  Evropska komisija, Generalni direktorat za notranji trg, industrijo, podjetništvo ter mala in srednje velika podjetja ter Javna agencija SPIRIT Slovenija vas vabita k sodelovanju pri izboru za Evropsko nagrado za spodbujanje podjetništva 2019.

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov