Novice

 • 19.01.2017 Evropska sredstva za podaljševanje delovne aktivnosti in zmanjševanje odsotnosti z dela

  Skupna višina sredstev, namenjenih za izvedbo javnega razpisa, znaša 5,6 milijona evrov. Cilj razpisa je podpreti aktivnosti, ki bodo vplivale na znižanje trajanja odsotnosti z dela in na povečanje deleža oseb, ki so v podprtih podjetjih pripravljene delati dlje.

 • 18.01.2017 Tekmovanje POPRI

  Začenja se nov krog vseslovenskega tekmovanja POPRI, ki že več kot desetletje spodbuja podjetnosti med mladimi. V duhu metodologije vitkega podjetništva in prilagajanja potrebam na trgu, letošnje leto prinaša zanimive novosti, ki bodo popestrile in hkrati olajšale postopek tekmovanja. Prijave so odprte do 13. marca 2017.

 • 17.01.2017 Podjetniki, zapomnite si te datume za 2017

  Letos podjetja in podjetnike čaka kar nekaj zakonodajnih, davčnih in drugih sprememb. Večina pomembnih datumov za oddajo obrazcev, odločb in poročil pa v letu 2017 ostaja nespremenjena.

 • 16.01.2017 TRAJNOSTNE INOVACIJE - kako jih ovrednotiti?

  CASI-F predstavlja metodološki pristop, razvit v projektu 7. Okvirnega programa CASI, ki je namenjen ocenjevanju prednosti, slabosti, ustreznosti, koristi in morebitnih tveganj pri uvajanju trajnostnih inovacij.

 • 13.01.2017 Za inovacije namenjenih 8 milijonov evrov

  Javna agencija SPIRIT Slovenija je v petek, 30. decembra 2016 objavila javni razpis Krepitev kompetenc in inovacijskih potencialov podjetij. Za izvedbo razpisa pa je namenjenih 8 milijonov evrov, od tega bo Evropski sklad za regionalni razvoj prispeval 6,4 milijona evrov.

 • 11.01.2017 Izšla je nova številka brezplačnega tedenskega e-priročnika za podjetja »MSP«

  Izšla je nova številka brezplačnega tedenskega e-priročnika za mikro, mala in srednje velika podjetja »MSP« (št. 02 / 2017).

 • 09.01.2017 Podatkovna baza Sloexport in poslovne priložnosti v Mednarodni borzi

  Če so vaše ciljne države bližnji evropski trgi, je SloExport za vas še posebej primerno promocijsko orodje.

 • 05.01.2017 Program »We Inspire« - priložnost za podjetnice na začetku podjetniške poti

  Vsem tistim podjetnim ženskam, ki imajo idejo, hobi ali pa so na začetku podjetniške poti in vidijo v podjetništvu priložnost, bo program 'WE Inspire: Podjetnice navdihujejo!' pomagal pri uresničevanju njihovih podjetniških idej in razvoju podjetniške zgodbe.

 • 04.01.2017 P7R - Mikrokrediti na problemskih območjih v Republiki Sloveniji

  Slovenski podjetniški sklad je leto 2016 zaključil z objavo javnega razpisa za mikrokredite, ki so tokrat prvič namenjeni mikro, malim in srednje velikim podjetjem iz problemskih območij Maribora z okolico, Pomurja, Pokolpja, Hrastnika, Radeč in Trbovelj. Skupaj razpisanih 12 milijonov evrov zadostuje za podporo okoli 480 podjetjem.

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov